

7:10	Enter Building/Breakfast
7:20-7:25	Homeroom
7:25-8:18	1st Hour
8:18-8:20	Transition
8:20-9:13	2nd Hour
9:13–9:16	Transition
9:16–10:08	3rd Hour
10:08-12:34	4th/ 5th Hour (* lunch rotation)
12:34-12:37	Transition
12:37–1:30	6th Hour
1:30–1:33	Transition
1:33-2:26	7th Hour
2:26-2:30	Afternoon Announcements/ Dismissal

* Lunch/recess rotation

8th grade 10:08- 10:43 4th hour (35 min) 10:45-11:03 Lunch 11:04-11:19 Recess 11:19-11:22 Enter building 11:23- 11:41 4th hour (18 min) 11:41-12:34 5th hour (53 min)	7th grade 10:08– 11:02 4th hour (54 min) 11:04–11:22 Lunch 11:23–11:38 Recess 11:38–11:41 Enter building 11:41– 12:34 5th hour (53 min)
6th grade	5th grade
10:08–11:02 4th hour (54 min)	10:08–11:02 4th hour (54 min)
11:02– 11:21 5th hour (19 min)	11:02–11:40 5th hour (38 min)
11:23–11:41 Lunch	11:42– 12:00 Lunch
11:42–11:57 Recess	12:01–12:16 Recess
11:57–12:00 Enter building	12:16–12:19 Enter building
12:00– 12:34 5th hour (34 min)	12:19– 12:34 5th hour (15 min)

